ЦИНАБСИН табл. х 60***

13,90 лв.
  • Марка: DHU-Arzneimittel GmbH & Co.KG
  • Кат. номер: 45470
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ЦИНАБСИН табл. * 60

Листовка:информация за потребителя
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПАЦИЕНТА
Уважаеми пациенти, моля прочетете внимателно тази листовка, защото тя съдържа важна за Вас информация. Ако имате допълнителни въпроси, обърнете се към лекуващия лекар или фармацевт.

Цинабсин таблетки
Cinnabsin tablets
Състав:
1 таблетка съдържа:
Cinnabaris (Цинабарис) trit D3: 25 mg;
Echinacea (Ехинацея) trit. D1: 25 mg;
Hydrastis (Хидрастис) trit D3: 25 mg;
Kalium bichromicum (Калиум бихромикум) trit. D3: 25 mg.
Помощни вещества: Лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, пшенично нишесте.

Какво представлява Цинабсин?
Цинабсин е хомеопатичен лекарствен продукт.
60 таблетки в опаковка, блистери с по 20 броя таблетки.

Цинабсин е комбинация от четири добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на различните симптоми на синузит (фронтален и максиларен). Cinnabaris (Цинабарис) спомага за бързо и трайно облекчаване на симптомите на околоносни синусни инфекции като главоболие, сънливост, сълзене на очите и невралгична болка в областта на лицето. Cinnabaris е полезен преди всичко за началните фази на заболяването. За разлика от него съставките Hydrastis (Хидрастис) и Kalium bichromicum (Калиум бихромикум) действат основно при подостри и хронични състояния при трудно лечими синузити. Тези три компонента спомагат за намаляване на отока на лигавиците и подобряват дишането през носа. Чрез намаляване на секретите и храчките, те също така облекчават усещането за напрежение в цялата област на главата. Четвъртият компонент, Echinacea (Ехинацея), укрепва имунната система. При фебрилни инфекции той подпомага възстановяването и намалява вероятността от повторно заразяване.

За какво се използва Цинабсин?
За лечение на остри и хронични синузити.

Кога не трябва да приемате Цинабсин?
Да не се приема от пациенти, които са свръхчувствителни към хром, Ехинацея, други сложноцветни растения или други съставки на продукта.
Да не се приема от пациенти с прогресивни системни заболявания като туберкулоза, левкемия и левкоза, възпалителни заболявания на съединителната тъкан, автоимунни заболявания, мултипленна склероза, СПИН, HIV - инфекции и други хронични вирусни заболявания.

Специални противопоказания и специални предупреждения за употреба:
Ако Ви е казано от Вашия лекар, че имате непоносимост към някои захари, консултирайте се с Вашия лекар преди да приемате този продукт, тъй като той съдържа лактоза. Подходящ за хора с цьолиакия. Пациенти с алергия към пшеница (различна от цьолиакия) не трябва да приемат този продукт, тъй като той съдържа пшенично нишесте.

Какво трябва да имате предвид при приемането на Цинабсин?
Ако оплакванията Ви продължават или състоянието Ви се влоши, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.