ИНФЛУЦИД тб. x 40***

11,50 лв.
  • Марка: DHU-Arzneimittel GmbH & Co.KG
  • Кат. номер: 45465
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Инфлуцид таблетки
Influcid tablets

Хомеопатичен лекарствен продукт. Преди употреба прочетете листовката!
Листовка:информация за потребителя

Състав:
1 таблетка (250 mg) съдържа:
Aconitum (Аконитум) trit. D3 25 mg, Bryonia (Бриония) trit. D2 25 mg, Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) trit. D1 25 mg, Gelsemium (Гелземиум) trit. D3 25 mg, Ipecacuanha (Ипекакуана) trit. D3 25 mg, Phosphorus (Фосфорус) trit. D5 25 mg.

Други вещества:
Лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, пшенично нишесте.

Какво представлява Инфлуцид?
Инфлуцид е хомеопатичен лекарствен продукт.
40 таблетки за смучене в опаковка, блистери с по 20 броя таблетки.

Инфлуцид е комбинация от шест добре доказани отделни хомеопатични съставки, която е особено подходяща за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие. Aconitum (Аконитум) е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура. За ефикасното повлияване на общата настинка помага и компонентът Bryonia (Бриония), който има ефект при сухите бронхити с болезнена, дразнеща кашлица. Ipecacuanha (Ипекакуана) предизвиква втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им. Gelsemium (Гелземиум) е особено ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отпадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост. Phosphorus (Фосфорус) има положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес. Тази комбинация е допълнена с Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) - често използвано в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип.

Благодарение на широкия си спектър на действие, Инфлуцид има бързо и ефикасно въздействие при настинки с температура, като грип. Инфлуцид е подходящ и за профилактика на вирусни инфекции.

За какво се използва Инфлуцид?
За лечение на простудни и грипоподобни заболявания с повишена температура.

Кога не трябва да приемате Инфлуцид?
Инфлуцид не трябва да се приема при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

Какви предпазни мерки трябва да имате предвид при употреба на Инфлуцид?
Ако оплакванията Ви продължават или състоянието Ви се влоши, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.