АБОФАРМА АБОЦЕЛУКС ВИТ. С 400МГ + ЦИНК Х 50 + 10 ***

15,00 лв.
  • Марка: ABOPharma
  • Кат. номер: 44836
- +
добави в количката
Моля, изберете:

АБОФАРМА АБОЦЕЛУКС ВИТАМИН С 400 мг + ЦИНК ДЕПО капсули * 50 + 10 
Хранителна добавка
Хранителната добавка е комбинация от два важни за организма елемента - витамин С и цинк, които действайки синергично, поддържат нормалното функциониране на имунната система и предпазват клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Специалната формула доставя на организма витамин С на части през целия ден. Витамин С участва в синтезирането на колаген, допринася за намаляване на умората, поддържа здравословното състояние на кръвоносните съдове, костите и хрущялите. Цинкът е минерал, който се съдържа във всички телесни тъкани, поддържа нормалният синтез на ДНК, здравето на очите, косата, ноктите и кожата, участва в процеса на делене на клетките.
Приемът на витамин С и цинк е от голямо значение за храненето, имунитета и общото здравословно състояние. Комбинацията спомага за увеличаване на защитнити сили на организма и повлиява благоприятно на хормоналния баланс.

Състав:
Съдържание в 1 капсула в 100 гр. % ПДП*
Витамин С (аскорбинова киселина) 400 mg   59.6 gr 520%
Цинк (Цинков сулфат) 10 mg  1.5 gr 100%
* ПДП=препоръчителен дневен прием.

Помощни вещества:
микрокристална целулоза, нишесте, декстрин, полиращ агент; оцветители: хинолин жълто (може да има неблагоприятни последици върху дейността и вниманието при децата), титаниев диоксид; микрокристална целулоза; нишесте; декстрин; полиращ агент; желатин.

Начин на употреба: 
Препоръчителен дневен прием - по 1 капсула на ден с повече вода.

Опаковка:
50 + 10 броя капсули

Съхранение:
На хладно и сухо място, недостъпно за деца.  Да се съхранява при температура под 25 С°.

Производител:
Goerlich Pharma International GmbH, Германия за ABOPHARMA