ФЛЕКСИПЮР ОРИГИНАЛ РАЗТВОР 500 ml

11,20 лв.
Ново
  • Марка: Ceumed
  • Кат. номер: 44153
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Flexipure Original е хранителна добавка, съдържаща биоактивиран силиций, екстракт от листа на коприва (Urtica dioica).

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ПОД ФОРМА НА РАЗТВОР

С напредването на възрастта количеството силиций в човешкото тяло намалява. В резултат на това се ускорява процесът на склерозиране на кръвоносните съдове, кожата бързо се набръчква, често се възпалява, сухожилията се отпускат и късат, могат да се появят болки в ставите, поради което още на 40 години следва да се замислим за набавянето на допълнително силиций. Набавете си силиция с хранителна добавка под форма на разтвор Флексипюр Оригинал. Осигурява мултифункционална защита за здравето, стимулира синтеза на колаген, укрепва имунната система и е основна добавка за дългосрочно, активно опазване на здравето и жизнеността.

С напредването на възрастта количеството силиций в тялото ни постепенно намалява. Това оказва влияние върху целия организъм. Ние се нуждаем от 17 - 40 мг силиций дневно. Липсата му ускорява процесите на стареене. Микроелементът е необходим за здравето на хрущялите и костите и за гъвкавостта на ставите. Грижи се и за еластичността на кожата.

Начин на употреба: Приемайте по 45 мл сутрин в продължение на 1 седмица и след това по 15 мл за 3 месеца.

Силицийът е един от най-важните компоненти на съединителната тъкан и е необходим за изграждането на костите, сухожилията, хрущялите, кожата, косата, ноктите и стените на съдовете. Свързвайки се с колаген, еластин, кератин и протеогликани, силицийът осигурява здравината на скелета и хрущялите, а също и еластичността на сухожилията (кожа и кръвоносни съдове). Силицият е с реактивен характер и се полимеризира спонтанно, което затруднява усвояването му. Биоактивирането на силиций предотвратява полимеризацията и прави силиция много лесен за усвояване (висока бионаличност). Екстрактът от коприва има много функции за здравето, включително противовъзпалителни ефекти. Копривата помага за поддържане на гъвкавостта на ставите, мускулите и сухожилията. Флекспюър Ориджинъл е предназначен за обща употреба при проблеми със ставите. Допринася за поддържане гъвкавостта на ставите. Биоактивиран силиций е молекула, богата на свободни електрони и перфектно бионалична за организма. Патентованите иновативни формули на Ceumed помагат на хората да останат активни по време на ежедневните си дейности у дома, на работа и докато спортуват. 
https://flexipure.eu/bg/study/

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!