АБО ФАРМА ЛИХЕНСЕД табл. за гърло х 16 ***

9,50 лв.
  • Марка: ABOPharma
  • Кат. номер: 40281
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Lichensed - таблетки за смучене
Предпазва гърлото, облекчава раздразненията

Lichensed® таблетки за смучене е медицински препарат, предназначен да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Новаторската формула действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от контакт с външни дразнещи фактори. Той е обогатен с екстракт от Алое Вера, който помага да се поддържа овлажняването на лигавицата. Lichensed® таблетки за смучене облекчава неприятните симптоми в случай на възпалено гърло.
Съставки: Lichensed® /Cetraria islandica, Unicaria tomentosa, Propolis, Drosera rotundifolia/, Aloe barbadensis гел.
Помощни вещества: сорбитол, ксилитол, малтодекстрини, магнезиев стеарат, силициев диоксид, аромат, стевиол гликозид(Stevia rebaudiana).
Инструкции: Възрастни: дръжте в устата, докато се разтвори бавно, по 1 таблетка на всеки 2-3 часа, до максимум от 8 таблетки дневно.
Деца над 6 години: дръжте в устата, докато се разтвори бавно, по 1 таблетка на всеки 6-8 часа, до максимум от 4 таблетки дневно.
Предупреждения: Внимателно прочете инструкциите преди употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Пазете далеч от деца.
Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, при температура под 25 С. Датата, на която изтича срока на годност, се отнася за продукт, който е в опаковка с ненарушена цялост и се съхранява правилно.
"Партида" и "Най-добър до": вижте дъното на кутията.
Медицинският препарат е класифициран и произведен в съответствие с Директива 93/42/ЕИО и последващите изменения и добавки.
Произведено за ABOPharma от PromoPharma
Вносител: Tтехноком Трейд" ООД, гр. София, ул.Маестро Кънев 42, тел.:042/955 94 13, www.abopharma.bg
Съдържание на опаковката: 16 таблетки, 32 ge

або фарма abo pharma абофарма abopharma