АБО ФАРМА ЛИХЕНСЕД спрей за гърло 30мл ***

13,10 лв.
  • Марка: ABOPharma
  • Кат. номер: 40282
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Lichensed - спрей за гърло
Предпазва гърлото, облекчава раздразненията

Lichensed® Спрей за гърло е медицински препарат, предназначен да облекчава дразненето в гърлото, свързано с болка, парене и затруднения при преглъщане. Новаторската формула действа като преграда и създава защитен слой, който покрива устната кухина и я защитава от контакт с външни дразнещи фактори. Той е обогатен с екстракт от Алое Вера, който помага да се поддържа овлажняването на лигавицата. Lichensed® Спрей за Гърло облекчава неприятните симптоми в случай на възпалено гърло.
Съставки: Lichensed® /Cetraria islandica, Uncaria tomentosa, Propolis, Drosera rotundifolia/, Aloe barbadensis гел. Помощни вещества: вода, аромат, полисорбат 20, есенция от евкалиптово масло, стевиол гликозид(Stevia rebaudiana). Без глутен.
Инструкции: възрастни: 1-2 впръсквания директно в устната кухина на всеки 3-4 часа. Деца от 2-6 години: 1 впръскване директно в устната кухина на всеки 8 часа. Деца над 6 години: 1-2 впръсквания директно в устната кухина на всеки 6-8 часа. Дръжте бутилката във вертикална позиция, вкарайте накрайника за устната кухина и натиснете бързо и силно.
РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА
Предупреждения: внимателно прочетете инструкциите преди употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Пазете далеч от деца.
Съхранение: да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, при температура под 25С. Датата, на която изтича срока на годност, се отнася за продукт, който е в опаковка с ненарушена цялост и се съхранява правилно.
Съдържание на опаковката: 30 ml e
Медицинският препарат е класифициран и произведен в съответствие с Директива 93/42/ЕИО и последващите изменения и добавки
Произведено за ABOPharma от ProPharma
Вносител: "Tехноком Трейд"ООД, гр. София, ул. Маестро Кънев 42, тел.: 02/955 94 13, www.abopharma.bg

або фарма abo pharma абофарма abopharma