НЕОВИСТА табл х 60 ***

33,00 лв.
  • Марка: Healthy life
  • Кат. номер: 27472
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Неовиста табл. х 60

Neovista е уникална хранителна добавка, съдържаща специално разработена формула, комбинираща LAB3X®, витамин С, астаксантин и селен, с грижа за вашето добро зрениe.

LAB3X® е единственна по рода си формула съдържаща цинк, лутеин и боровинки в оптималнa дозa. Активната съставка цинк в Neovista допринася за нормалното дневно и нощно виждане. Лутеин от Tagestes erecta (или турта) е пречистен екстракт, получен от невен (Marigold oleoresin). Лутеинът е един от основните каротеноиди, намиращи се като цветен пигмент в човешкото око (макулата и ретината). Допълнително включеният екстракт от боровинка (vacciniummyrtillus) е богат на антоцианидини.

Освен че спомага за подобряване на зрението, редовният прием на Neovista допринася по-много други начини за вашето добро здраве. Цинкът подкрепя нормалната когнитивна функция – спомага за подобряването на възприятията, паметта и мисловния процес. Той играе важна роля и за добрата макронутриентна и въглехидратна обмяна. Цинкът, селенът и витамин С в Neovista защитават клетките от свободните радикали и окисидативни нарушения, и съдействат за силна имунна система. Активните съставки цинк и селен, допринасят за здравето на кожата, ноктите и косата. Витамин С в Neovista спомага за нормалното функциониране на психиката и нервната система. Той съдейства за намаляване на усещането за отпадналост и умора и стимулира производството на колаген, който представлява група от естествени протеини и е основен компонент на съединителната тъкан. Селенът в Neovista допринася за нормалната функция на щитовидната жлеза и нормална сперматогенеза.

В 1 таблетка (дневна доза) се съдържат:

Активни съставки Състав в 1 табл. %РКП
LAB3X® * 92.5 mg
Витамин С (L-аскорбиновакиселина) 60 mg 75%
Селен (l-селенометионин) 90 μg 164%
Астаксантин** (от водорасли Haematococcus Pluvialis) 40 μg/0.00004 g

*Цинк (2.5 mg) под формата на цинк пиколинат, съставляващ 25% от ПДД; Лутеин** (10 mg) извлечен от Tagetes erecta; Екстракт от черна боровинка** (80 mg) от Vaccinium myrtillus със страна на произход - Швеция.


РКП – референтни количества за прием.
**Неустановени референтни количества за прием.

Употреба: 1 таблетка дневно. Една опаковка съдържа 60 таблетки

Моля, консултирайте се с Вашия лекар преди прием на Неовиста с други медикаменти.

Хранителна добавка.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.