ИНХАЛАТОР PIC AIRStylo ***

91,70 лв.
  • Марка: PIC
  • Кат. номер: 43059
- +
добави в количката
Моля, изберете:

AirStylo е най-малкият компресорен инхалатор произвеждан до този момент от италианската комания PIC.

 

Той е инвативен и високоефективен.

 

Снабден е с иновативен разпрашител, чрез който е възможна прояма на размера на частиците, а по този начин по-точно таргетиране на терапията.

С компактните си размери, Stylo може "да бъде до Вас" по всяко време.

В основата на корпуса е монтирана вакуумна клапа, с чиято помощ компресорния инхалатор може да бъде здраво закрепен за всяка гладка повърхност.

Инхалатор за аерозолна терапия, проектиран и произведен с най-съвременни технологии. Ултра компактен и супер безшумен. Air Stylo е най-малкият аерозол в гамата Pic, идеален за тези, които винаги са в движение, но не искат да се откажат от надеждността и ефективността на аерозолната терапия. Можете да го ползвате навсякъде. Работи изключително ефективно и тихо, благодарение на технологията с микро-бутала, способна да комбинира малък размер и оптимална производителност. Ампулата с регулатор на дебита Ви позволява да доставяте желаното количество лекарство в зависимост от вашите нужди.
Изключително подходящ за цялото семейство. Малкият размер и вертикалният дизайн го правят лесен за работа, а теглото само от 250 грама - лесен за транспортиране и използване. Специалната стабилизираща силиконова вендуза го фиксира здраво към повърхността.

Характеристики:

Pic Air Stylo е първият ултра компактен инхалатор от линията Pic Solution, удобен, лек и универсален, който може да се транспортира с невероятна лекота;
В основата на инхалатора има силиконова вендуза за фиксиране към плоски повърхности, за да се осигури стабилност по време на употреба и доставяне на точното количество лекарство;
Ампулата, съдържаща се в комплекта, е в състояние да регулира потока и може да се позиционира стабилно към аерозолното тяло, благодарение на фиксатора й. Меките и ергономичните маски се приспособяват перфектно към размера на лицето;
Проектиран чрез DLS (Solution Design Language), вдъхновен от формите на природата, за да даде приоритет на лекотата на употреба.
MMAD: Напълно отворен клапан 3,24 μm + 0,04 l / min - затворен клапан 0,13 + 0,01 l / min.
Шум на устройството при 50 см: 53,7 db *.

* Данните за шума са измерени с ново оборудване. Стойностите могат да варират в зависимост от употребата.

Съдържание:

Маска за възрастни;
Маска за деца;
Свързващ маркуч;
Ампула с регулатор на потока;
Калъф.
Гаранция: 5 години.

Производител: Artsana S.p.A., Италия.