АЙОНА паста за зъби 25мл ***

5,90 лв.
  • Кат. номер: 43517
- +
добави в количката
Моля, изберете:

AJONA  CONCENTRAT

Концентрат за зъби и венци във формата на крем (RDA30).

AJONA медицинска паста-концентрат при пародонтоза и кървене на венците.

Не съдържа флуор. Клинично тествана.

Медицинската паста за зъби – концентрат Айона се е утвърдила от десетилетия при профилактиката на пародонтит и кариес и се препоръчва особено  за подпомагане на стоматологични мерки при възпаление на венците. Чрез своята специална висококачествена рецептура Айона  действа антибактериално. Бактериите, които предизвикват кариес и пародонтит, се премахват. Освен това Айона неутрализира появяващите се вследствие на вредните бактерии киселини и изместват рН-стойността на устната кухина в неутрални граници. Естествената микрофлора на устата се оптимизира, стабилизира се нейното равновесие и се активират лечебните и защитни сили. Противовъзпалителните съставки като например Бизаболол облекчават съществуващите възпаления на венците и подпомагат регенерацията им. Липсата на Флуор прави пастата изключително подходяща за употреба от бременни и кърмачки. Поради антибактериалното си действие, Айона е изключително подходяща и за почистване на езика. Върху езика се намират около 80% от бактериите в цялата устна кухина, които предизвикват и неприятния дъх. Те се разтварят от Айона и се обезвреждат. Поради наличието на меки почистващи частици почистващото действие на Айона е едновременно нежно и основно. Стойността на отнемане на дентина (RDA), която отразява степента на нараняване на зъбната повърхност, е 30. За сравнение: При нормалните пасти за зъби RDA е 60, при избелващите и антиникотинови пасти – RDA 100 и повече. Поради тази причина Айона е много подходяща за чувствителни, оголени зъбни шийки. Резултатът от редовни, ежедневни грижи с Айона: без кариес, без проблеми с венците, чист дъх и дълготрайна свежест в устата.

Препоръки за използване: Моля, използвайте Айона най-малко два пъти дневно и четкайте зъбите около три минути, за да могат висококачествените, почистващи съставки да развият пълното си действие. След употребата на кисели храни и напитки (плодове, салати, портокалов сок и др.) трябва да се изчака около 30 минути преди миене на зъбите, за да се даде достатъчно време на емайлените повърхности за реминерализация.

Дозировка: Айона е медицинска ПАСТА ЗА ЗЪБИ –КОНЦЕНТРАТ и близо пет пъти по-икономична от нормалните пасти за зъби. Моля, използвайте икономично! Количество с големината на лещено зърно е достатъчно!

Общи указания: Айона развива пълната си гъвкавост само при стайна температура и не трябва да се съхранява при температури над 35°С. При силно изстудяване преди използване оставете определено време на стайна температура. След използване тубата да се затваря веднага, за да се избегне евентуално засъхване на пастата.

 - Електрически четки за зъби: Много често нормалното количество паста за зъби не се побира на малката глава на електрическата четка. С Айона този проблем не съществува, тъй като количество с размер на лещено зърно е достатъчно за оптимално почистване.

 - Почистване на зъбни протези: И при почистването на зъбни протези Айона постига ефективни и отлични резултати, предотвратява дразненето в устата и придава приятна свежест.Показания

  • За профилактика на кариес, пародонтоза и възпаления на устната кухина.
  • Концентрирана защита за най-често срещаните проблеми, благодарение на антибактериалното действие
  • Възстановява здравината на зъбите и венците благодарение на комбинацията от натурални активни съставки.
  • Ежедневна оптимална грижа за зъбите, венците и езика.

Срок на годност
30 месеца от датата на производство

Производител
Dr Rudolf Liebe Nacht

Опаковка
25 мл дозирани в туба