Реновакс табл. х 120

44,50 лв.
  • Марка: Healthy life
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Реновакс табл. х 90

Rеновакс® е хранителна добавка, съдържаща специално разработената формула ACE3X®, действаща благоприятно за здравето на Вашите стави.

ACE3X® съдържа глюкозамин сулфат 2KCL, извлечен от ракообразни и миди, манган и витамин С в уникално съотношение. Манганът спомага за нормалното функциониране на съединителната тъкан. Съединителната тъкан е навсякъде в тялото и изгражда множество структури, включително лигаментите около ставите, ставния хрущял, костите, сухожилията и съединителната мрежа на мускулните влакна. Манганът също допринася и за поддържане нормалното състояние на костите. За витамин С е известно, че влияе благотворно за нормалното образуване на колаген, необходим за нормалното функциониране на ставния хрущял и костите в тялото.

В 4 таблетки (дневна доза) се съдържат:

Активни съставки Състав в 4 табл. %РКП
ACE3X®* 1664 mg
Хондроитин (натриев сулфат хондроитин) 800 mg **
MСM (метилсилфонилметан) 300 mg **

*Глюкозамин** (1500 mg)под формата на глюкозаминсулфат 2KCL;Витамин С (160 mg) под формата на L-аскорбиновакиселина, съставляващ 200% от РКП; Манган (4 mg) под формата на мангановглюконат, съставляващ 200% от РКП.

РКП – референтни количества за прием.
**Неустановени референтни количества за прием.

Употреба: 120 таблетки. Да се приемат 4 таблетки на ден, от 3 до 6 месеца.По лекарско предписание продуктът може да се употребява и за по-продължителен период от време. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Хранителна добавка.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.