ХИП 2 КОМБИОТИК адапт.мляко 800 гр.

32,80 лв.
  • Кат. номер: 36548
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ХИП  КОМБИОТИК 2 


Моделирано, както майчиното мляко:


С Пробиотик – млечо-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури.
С Пребиотични влакнини (-GOS *), следвайки примера на природата. Насърчават развитието на здравословната чревна микрофлора. Галакто-олигозахариди * - от лактоза
С незаменимите омега-3 мастни киселини, особено важни, за развитието на мозъка и нервните клетки и по този начин, необходими за здравословния растеж на бебето, тъй като организма не може да ги синтезира в тази възраст.
С оптимален за възрастта състав за най-добро здравословно развитие
Лесно смилаемо и добре засищащо
Обогатено с желязо
От ценно биологично мляко и органични съставки

Млякото за кърмачета Hipp 2 Combiotic® е близко по съдържание до кърмата. То осигурява на Вашето бебе всички важни витамини, минерали и хранителни субстанции. Hipp 2 Combiotic® съдържа скорбяла, която е лесно смилаема и подпомага процеса на хранене. Hipp 2 Combiotic® съдържа протеин, които е близък до майчината кърма. Hipp 2 Combiotic® може да се използва, като основна храна за кърмачета или за дохранване на бебето. От 10-тия месец можете да го замените с преходното мляко за кърмачета Hipp 3 Combiotic®. През първата година от живота на Вашето бебе, неговата имунна система все още не е напълно развита. Кърмата укрепва имунитета и естествените защитни сили, като подпомага развитието на нормална чревна флора на детето. Дори ако Вашето бебе не е кърмило, тази защита е необходима. Hipp 2 Combiotic® доставя на вашето бебе милиони активни млечно кисели бактерии всеки ден.
Техният здравословен ефект е доказан при множество проучвания. Продуктът остава сигурно вакуумиран до употребата. Опаковано в защитна атмосфера.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!