ФРИЗОЛАК 2 400гр

15,40 лв.
  • Кат. номер: 21836
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ФРИЗОЛАК 2 ПРЕХОДНО АДАПТИРАНО МЛЯКО ЗА КЪРМАЧЕТА 6+ месеца 400 гр.

Frisolac 2 е преходно мляко на прах за здрави кърмачета от 6 до 12 месеца. Frisolac 2 съдържа всички есенциални витамини, минерали и мастни киселини, необходимо за здравословното развитие на кърмачетата и отговаря на техните специфични хранителни нужди. Frisolac 2 съдържа суроватъчен протеин и казеин в съотношение 1.23.
Произведените от Frisolac Campina задълбочени научни изследвания гарантират, че Frisolac 2 съдържа всички хранителни вещества, необходими за стимулиране на храносмилането и растежа и развитието на Вашето бебе.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: МАЙЧИНАТА КЪРМА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА ВАШЕТО БЕБЕ
Frisolac 2 е подходящо да задоволи само специфичните хранителни потребности на кърмачета над 6-месечна възраст. Frisolac 2 трябва да се използва само като част от разнообразния хранителен режим. То не трябва да се използва като заместител на майчината кърма през първите 6 месеца от живота на кърмачето. Решението за започване на допълнително хранене на кърмачето преди 6-месечна възраст, трябва да се вземе само след консултация с независими квалифицирани специалисти по медицина, хранене или фармация, въз основа на индивидуалните специфични нужди за растежа и развитието на кърмачето.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!