АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ PIC MOBILE RAPID

132,50 лв. 135,00 лв.
Промо Ново
  • Марка: PIC
  • Кат. номер: 43070
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ PIC MOBILE RAPID

ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ PIC MOBILE RAPID

Първият автоматичен апарат за кръвно налягане "all in one" от Pic, който може да се синхронизира с вашия смартфон. Това нововъведение Ви позволява да наблюдавате кръвното си налягане и да следите промените чрез телефона си. Технологията Rapid-Tech гарантира бързо, удобно и точно измерване. Тя е в състояние да открие нередности в сърдечния ритъм. Друго нейно предимство е, че позволява да се отчита в момента на надуване на маншета. Осреднява стойността от последните 3 измервания, за да направи резултата по-надежден. Характерната компактна форма и извитите линии подобряват привлекателността на апарата, създаден в съответствие с подхода DLS (Design Language Solution).
Благодарение на големия дисплей със задна подсветка разчитането става ясно и бързо, дори на тъмно. Графичният индикатор показва кръвното налягане, докато Mobile Rapid извършва трикратно измерване за точност. Функцията памет позволява запаметяването на 200 резултата за двама души. Чрез приложението Pic Health Station, простото отчитане се превръща в пълен, постоянен запис на кръвното налягане, с данни и графики, които са лесни за четене, управление и споделяне с Вашия лекар по имейл.
Mobile Rapid е единственият апарат за кръвно налягане, който може да се синхронизира със смартфони с помощта на приложение Pic Health Station. То ви позволява да записвате показанията на кръвното налягане, да преглеждате данните винаги когато е необходимо и да изчислявате средното седмично или месечно отчитане. И най-важното е, че създава безценен дневник за вас: ясен, прост и винаги актуален, който е постоянно под ръка, за да споделите с вашия лекар, винаги когато имате нужда, без значение къде се намирате.

Съдържание:

Вграден маншет с размер 22-42 см;
Адаптер за ток;
Удобна чанта за носене;
Инструкция за употреба.
Гаранция: 5 години.

Производител: Artsana S.p.A., Италия.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!