COLINOX / КОЛИНОКС капки 20 мл.

20,30 лв.
  • Марка: DMG Bulgaria
  • Кат. номер: 38193
- +
добави в количката
Моля, изберете:

COLINOX / КОЛИНОКС капки 20 мл.

Показания:
Иновативно средство в борбата с коликите, с механично и физично действие. Балансирана формула, която комбинира 2 продукта ( Пробиотик и Симетикон ) в едно, подпомагаща лечението на метеоризъм, колики при кърмачета, деца и възрастни, аерофагия, при диспептични нарушения, както и за успоредно лечение при Helicobacter pylori. Препоръчва се във всички случаи, когато е необходимо да се намали времето за изпразване на стомаха. Подходящ за употреба съвместно с антибиотична терапия и като съпътстваща терапия при стомашно чревни инфекции при кърмачета и деца. Резултатът е нормализиране на чревната флора, премахване на болките и подуването на стомаха и червата.

Състав:
Симетикон(30% емулсия), спори от Bacillus coagulans, познати като ( Lactobacillus sporogenes) -мин.1,5 Млд/г, фруктоза, натриев бензоат, аромат.
НЕ Е НЕОБХОДИМО СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИК !!!!

Действие:
Симетикон – Премахва газовете и напрежението в стомаха и червата, като намалява повърхностното напрежение върху газовите мехурчета намиращи се в СЧТ и спомага за тяхната дисперсия. Премахва симптомите на диспепсия, като: чувството за тежест след хранене,
усещането за пълен стомах, гадене и повръщане.
Пробиотик (спорообразуващи Лактобацили)- Спората гарантира запазването на бактерията при преминаването и през СЧТ. Спората е устойчива в киселото pH на стомаха, стабилна е и към неблагоприятните условия на средата при съхранение- без загуба в числеността.
Колонизирайки се в тънките и дебелите черва се въстановява равновесието на чревната флора и физиологичното pH в червата.

Начин на приложение:
Кърмачета: 10 капки, разтворени в течност, 2 – 4 пъти дневно за предпочитане след храна или по друго лекарско предписание.
Възрастни и деца: 20 капки, разтворени в течност, 2 – 4 пъти дневно за предпочитане след храна или по друго лекарско предписание.

Нежелани реакции:
Не са наблюдавани нежелани реакции.

Предупреждения:
• В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се консултирайте с лекар.
• Не употребявайте продукта след изтичане на срока на годност, посочен на опаковката.
• Разклатете добре преди употреба.
• След употреба, затваряйте добре флакона.
• Продуктът запазва пълната си гастрофункционалност в продължение на 30 дни от отварянето му.
• Да се съхранява далеч от източници на топлина и на място, недостъпно за деца.
Наличието на Bacillus coagulans (ex Lactobacillus sporogenes) може да повлияе върху органолептичните характеристики на продукта; може да се наблюдава промяна на цвета и/или на вкуса без това да наруши качеството му.

Производител: DMG Италия

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!