ВИЗОЛОР ТАБЛ. Х 60 ***

24,30 лв.
  • Марка: Тийм Про АД, България.
  • Кат. номер: 42104
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Визолор таблетки х 60

Хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Visolor® спомага за подобряване на зрението и поддържане на добро здраве на очите.

Visolor® оказва благоприятно въздействие при:

• глаукома
• катаракта
• астенопия при работа с компютър
• макулна дегенерация
• върху цялостното здраве на очите

Визолор е хранителна добавка, която благоприятства нормалното зрение. В състава си съчетава активни вещества, които повлияват здравословното състояние на очите.

Лутеинът притежава антиоксидантни свойства. Метаболизира се основно в очите и спомага за функцията на макулата при дегенерация в следствие на напреднала възраст. Лутеинът в очите допринася за забавяне и превенция появата на катаракти.

Астаксантинът спомага за зрителното здраве, включително при катаракта и макулна дегенерация. Забавя стареенето и стимулира имунната защита на организма.

Екстрактът от червена боровинка подпомага превенцията на зрителни проблеми като катаракта, глаукома, нощна слепота и загуба на периферно зрение. Източник на антоцианоциди и флавоноиди, които благоприятстват намаляването на клетъчната деградация, причинена от свободните радикали. Екстрактът спомага кръвоснабдяването на окото, намаляване на умората и засилване остротата на зрението.

Цинкът спомага за поддържане на добро дневно и нощно виждане. Цинкът е важен кофактор, стимулиращ функцията на повече от 100 ензима. Допринася за здравето и издръжливостта на имунната система.

Витамин С стимулира съпротивителните сили на организма. Оказва благотворно влияние върху сърцето и кръвоносните съдове и благоприятства образуването на колаген.

Витамин В2 е ползотворен при умора в очите и подпомага поддържането на добро зрение. Полезен за противодействие на глаукома. Спомага нормалното функциониране на нервната система и предпазва от оксидативен стрес.

Селенът благоприятства предотвратяването на преждевременно стареене на клетките.

Произведен в Полша от GMP-сертифициран производител