СИЛАУТ вагинален крем 30мл ***

29,90 лв.
  • Кат. номер: 41154
- +
добави в количката
Моля, изберете:

СИЛАУТ вагинален крем 30 мл НАТУРФАРМА

Медикамент за лечение на микролезии, причинени от човешки папиломен вирус или от сухота на вагиналната лигавица. Туба 30 мл с 6 канюли, предназначени за еднократна употреба и вагинално приложение на медикамента.

Предназначение: Защитен крем, който, благодарение на свойствата си, формира защитна бариера, с която подпомага лечението на интраепителни лезии, причинени от HPV /папиломен вирус/, като подобрява процеса на зарастването им.

Показания:
Медикаментът се използва:

 за контрол на зоните с цервико-вагинални промени;
 при лечение на възпалителни и дистрофични промени и интраепителни лезии /SIL - плоскоклетъчни интраепителиални лезии/. Подпомага процеса на ре-епителизация. Помага за отсстраняване на "мъртвите клетки" и поддържа чисти наличните лезии, като по този начин благоприятства ре-епителизацията им;
 за възстановяване на нормалната физиологична среда след диатермокоагулация или колпоскопия;
 за лечение на сухота на вагиналната лигавица и вулва;
 за възстановяване на нормалната физиологична среда след предшестващо лечение по повод кондиломи на вулвата.
В случаите на лезии, които предизвикват парене и/или сърбеж: оформя защитен филм, който бързо намалява болката, като създава условия на по-бързо зарастване.

Състав:
куркумин, докозанол, Емблика официналис, Алое вера гел, полидоканол, глицерил лаурат, мастни киселини C12-20 /8/ ОЕ, имидазолидинил карбамид, натриев дехидроацетат, СМ бета-клюкан, динатриев EDTA, млечна киселина, вода, вазелиново масло, метил-, етил-, пропил-, бутил-, парахидроксибензоат.
Не използвайте този продукт, ако сте алергични към някоя от съставките. Не използвайте продукта след изтичане срока на годност. Да не се поглъща. Да се пази от деца. За локално приложение. Да се съхранява на хладно и сухо място, защитен от пряка слънчева светлина.

Дозировка и начин на приложение:
По една апликация /с канюла/ в продължение на 6 последователни дни или както е предписал лекарят.

  След третиране на кондиломи на вулвата: 2 апликации /без канюла/ на ден в продължение на 6 последователни дни или както е предписал лекарят.
  При парене или сърбеж 1 вагинална апликация /с канюла/ или на вулвата /без канюла/ на ден или както е предписал лекарят.
  При интраепителни лезии /SIL/ от HPV:
Схема за първата седмица: 1 вагинална апликация /с канюла/ в продължение на 6 последователни дни.
Схема за последващите седмици: 1 вагинална апликация /с канюла/ 2 пъти седмично в продължение на 3-6 месеца или както е предписал лекарят.

Производител: Labomar Srl Via N. Sauro 35 I, Истрана /област Тревизо/

Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД