БЛЕФАРЕТЕ кърпички за очи х 30 ***

22,90 лв.
  • Кат. номер: 41277
- +
добави в количката
Моля, изберете:

БЛЕФАРЕТЕ кърпички за очи * 30 НОВИ

Кърпички за еднократна употреба.
За ежедневно почистване на зоната около очите.

Блефарете са меки кърпички за еднократна употреба от нетъкан текстил, чиито съставки хидратират и почистват клепачите и миглите. Предназначени са за цялостно и ежедневно почистване на деликатната зона около очите. Блефарете са особено подходящи за третиране на възпаления по ръба на клепача. Кърпичките не омазняват и са предназначени за еднократна употреба. Придават приятно усещане за свежест и чистота. Не предизвикват дразнене на очите и не е необходимо измиване след употребата им.

Не съдържат парабени, силикон и алкохол.

Състав: карагенан гел (Ahnfeltioptis Concinna extract); каприлил / каприл глюкозид: кокоил соев полипептид; натриев хлорид; растителен глицерин; натриев бензоат; калиев сорбат; натриев дехидроацетат; дестилирана вода.

Начин на употреба:

Ежедневно почистване на очите: Отворете сашето и извадете кърпичката с чисти ръце. Разгънете я напълно и внимателно масажирайте ръба на клепача и върху миглите, със затворени очи.
При упорити секрети, възпаления по ръба на клепача (конюнктивит, блефароконюнктивит, ечемик) и оклузии на слъзния канал: препоръчва се да се приложат топли влажни компреси върху засегнатото място. За да направите това, затоплете сашето, като го поставите запечатано в топла вода (40°C) за около 3-5 минути. След като бъде затоплено, отворете го, извадете кърпичката и като я държите сгъната, нежно масажирайте засегнатата зона за 1-2 минути. Дръжте окото затворено.
При сърбеж или оток на клепачите: сложете студени компреси на засегнатото място, за да получите облекчаващ ефект. Предварително охладете сашето в хладилник за поне един час. Отворете сашето и поставете кърпичката, като я държите сгъната върху засегнатата зона за 1-2 минути. Дръжте окото затворено.
НЕ ИЗПЛАКВАЙТЕ СЛЕД УПОТРЕБА

Предупреждения:

Не използвайте в случай на свръхчувствителност към някой от компонентите на продукта.
Не употребявайте сашето, ако е повредено.
За приготвяне на топли и студени компреси, използвайте кърпичките както е описано в листовката.
Веднъж затоплена кърпичката трябва да се използва в рамките на няколко минути или да бъде изхвърлена.
Съхранение:

Съхранявайте на недостъпни за деца места при температура под 25°C.
Не използвайте след изтичане срока на годност, отбелязан на опаковката.
Употребявайте по една кърпичка за всяко око.
Не замразявайте.
САМО ЗА ВЪНШНА УПОТРЕБА.

Опаковка: 30 кърпички за еднократна употреба.

Производител: Farmigea S.p.A., Италия.

Дата на последна редакция на текста: Март 2016.