ФИТОЛОР сироп 125 гр ***

5,00 лв.
  • Марка: FORTEX
  • Кат. номер: 23076
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ФИТОЛОР СИРОП 100 мл.ФИТОЛОР СИРОП 100 мл.Фитолор сироп е създаден специално за здраво гърло и съдържа екстракт от цвят на лайка и екстракт от корен на бяла ружа. Комбинацията между двете съставки оказва благоприятно въздействие върху дихателните пътища.
Фитолор сироп за здраво гърло:

намалява дразнещите усещания и сухотата в гърлото;

подпомага функцията на дихателните пътища;

успокоява възпалените тъкани и кашлицата;

има отхрачващо действие и антибактериални свойства;

ЛАЙКА
Препоръчва се за всякакви респираторни заболявания и е задължителна за по-бързото и ефикасно преминаване на болестите на горните дихателни пътища. Тя притежава силно изразени антибактериални, противовъзпалителни, противоалергични, противовирусни и болкоуспокояващи свойства. Цветовете на лайката съдържат етерично маслени масла и флавоноиди, които имат омекотяващо, противовъзпалително и антисептично действие. Благодарение на противоалергичното си действие повлиява добре симптомите на астма.

БЯЛА РУЖА
Бялата ружа намалява сухотата и раздразнението в гърлото и гърдите, предизвикани от кашлицата, и успокоява възпалените тъкани; действа отхрачващо при възпаления на дихателните пътища - ангина, суха кашлица, ларингит, бронхит, коклюш. Използват се корените на растението, които съдържат захари, слузни вещества, пектини, скорбяла, танини, липиди и флавоноиди.
Бялата ружа има противовъзпалително и омекотяващо действие. Слузните вещества предпазват лигавицата на гърлото от дразнения.

Фитолор сироп е подходящ и за деца.
Не е подходящ за диабетици.

Начин на употреба:
за деца над 14 години и възрастни: 6 пъти по 5 ml (1 ч. л.);
за деца от 7 до 14 години: 5 пъти по 5 ml (1 ч. л.);
за деца от 3 до 7 години: 4 пъти по 5 ml (1 ч. л.);
за деца под 3 години - след консултация с лекар.