ЦИКАТРИДИНА СУПОЗИТОРИИ Х 10 ***

24,60 лв.
  • Марка: Naturpharma
  • Кат. номер: 36535
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ЦиКатридина супозитории

Кажи СТОП на хемороидите

Използвайки ЦиКатридина супозитории, Вие получавате не само повлияване на симптомите, а също така регенерация и реепителизация (възстановяване и заздравяване) на тъканта на приблизително същата цена спрямо конкурентни продукти (обърнете внимание, че една опаковка ЦиКатридина от 10 супозитории осигурява десет дневен курс на лечение, за разлика от повечето други продукти, от които една опаковка покрива  пет дневен курс на лечение).
 
Натриевата сол на хиалуроновата киселина в ЦиКатридина супозитории:

✿ активизира процеса на възстановяване и бързото заздравяване на тъканта (кожа и лигавица), което потиска процесите на възпаление;
✿ стимулира синтеза на колаген,  като по този начин поддържа еластичността на кръвоносните съдове;
✿ подсилва стените на кръвоносните съдове и подобрява локалното кръвообращение.
 
ЦиКатридина супозитории не съдържат кортикостероиди, което ги прави подходящи за дълготрайна и редовна употреба, без притеснения от свързаните с дългата употреба на кортикостероиди нежелани странични ефекти. 
Ако хирургическата намеса е неизбежна, ЦиКатридина супозитории ще помогне за по-бързото възстановяване и заздравяване на раната след операция.
 
Състав:

Натриева сол на хиалуронова киселина  5 мг, маслен екстракт от Азиатска центела, маслен есктракт от Невен, маслен екстракт от Алое вера, етерично масло от  Чаено дърво, полусинтетични глицериди, ВНТ (бутилхидрокситолуен).