ЦИКАТРИДИНА ваг овули х 10 бр ***

22,70 лв.
  • Марка: Naturpharma
  • Кат. номер: 30986
- +
добави в количката
Моля, изберете:

ЦиКатиридина овули е с уникален патентован състав, който притежава троен механизъм на действие:
Овлажнява влагалището;
2 Защитава от появата на инфекции;
3 Възстановява нарушената функция на влагалищната лигавица и стена.
 
Как ЦиКатридина овули защитава влагалището?
Цикатридина овули е безопасен и безвреден продукт, който се разтваря много бързо и обгръща като нов слой цялата влагалищна стена, като по този начин едновременно овлажнява и предпазва от различни инфекции.
 
Цикатридина овули съдържа оптимално количество Хиалуронова киселина. Достатъчното количество Хиалуронова  киселина е условие за стартиране процеса на регенерация (възстановяване и заздравяване) на влагалищната стена. Хиалуроновата киселина поставя началото на изграждането на всички слоеве на влагалищната лигавица, като осигурява поддържането на нормалните физиологични параметри.
Хиалуроновата киселина е най-хидрофилната (лесно свързваща се с водата) молекула в човешкото тяло, което означава, че е в състояние да привлече огромно количество вода. Това позволява стената на влагалището да поддържа постоянна влажност, с което да се решат проблемите, като парене, сърбеж и дискомфорт при уриниране.
 
В ЦиКатридина овули Хиалуроновата киселина е комбинирана с природни съставки (Невен, Азиатска центела, Алое Вера, Чаено дърво) с изразено противовъзпалително действие, за гарантиране на спокойна, жизнена и без възпаления и раздразнения вагинална среда.