Супрадин енерджи ефервесцентни таблетки х 15

11,00 лв.
  • Марка: Bayer
  • Кат. номер: 29509
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Супрадин енерджи ефервесцентни таблетки х 15

SUPRADYN ENERGY

Супрадин на Bayer

Уникалната комбинация на витамини, минерали и активната съставка коензим Q10 на Супрадин Енерджи помага да възстановите енергията на тялото си, когато най-много се нуждаете от нея. Създаден специално за хора, които водят напрегнат и динамичен живот и се нуждаят от енергия през целия ден.

СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ
Благодарение на своята гама от витамини и минерали, Супрадин Енерджи осигурява на организма допълнителната енергия, от която се нуждае. Основното предимство на Супрадин Енерджи е наличието на активната съставка коензим Q10, който допринася за освобождаването на енергия. Ежедневния прием на Супрадин Енерджи подпомага процесите на трансформиране на хранителните вещества в енергия, необходима на тялото през целия ден. Този продукт не е заместител на балансираната диета или здравословния начин на живот.

ЗНАЧЕНИЕТО НА ВИТАМИНИТЕ  И МИНЕРАЛИТЕ
Витамините и минералите са от съществено значение за всички процеси, протичащи в човешкото тяло. Те имат особено важна роля в цялостния процес на превръщане на храната в енергия, необходима за поддържането на физическа и умствена активност през целия ден. Фактори, като динамичен начин на живот, небалансирана диета или заболяване, могат да причинят спад в нивата на витамините в тялото. В тези случаи се препоръчва ежедневен прием на мултивитамин.

ЗНАЧЕНИЕТО НА КОЕНЗИМ Q10
Както витамините,  така и естествената активната съставка коензим Q10 допринасят за поддържането на добрия тонус и стимулират производств ото на енергия в тялото. Коензим Q10 е съставка, която се произвежда по естествен път и се съдържа в множество храни, от които организмът си набавя  необходимото количество. С напредване на възрастта тялото губи способността си да произвежда достатъчно количество коензим Q10. Небалансираните диети и повишеното ниво на стрес могат да понижат усвояването на коензим Q10 от храните, затова и в двата случая тялото се нуждае от допълнителен прием на коензим Q10.

 

 СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ се препоръчва по една таблетка дневно с чаша вода, за възрастни и деца над 12 години. Няма ограничения за часа, в който трябва да се приема. Може да се приема през цялата година без прекъсване.

Супрадин Енерджи е добавка към хранителния режим и не може да се използва като заместител на балансираната диета или здравословния начин на живот. Да не се надвишава дневната препоръчителна доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Дръжте тубата добре затворена.

 Както всички лекарства и СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ може да има нежелани реакции. Макар и рядко могат да се наблюдават оплаквания от страна на стомашно-чревния тракт (гадене, тяжест, парене), алергични реакции към някои от съставките на продукта. При прием на СУПРАДИН ЕНЕРДЖИ може да се наблюдава бледожълто оцветяване на урината, което е безвредно и се дължи на наличието на витамин В2

Сайт на производителя www.supradyn.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!