АБО ФАРМА магнезиев гел 200мл ***

14,20 лв.
  • Марка: ABOPharma
  • Кат. номер: 39680
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Магнезиев гел    From the Ancient Sea

 

 Описание: Магнезиевият гел на ABOPharma се произвежда от бишофит - ултрачиста, силно концентрирана форма на магнезиев хлорид (magnesium Chloride Hexahydrate - MgCI2.6H2O). Добива се на 1600м. дълбочина директно от земните недра. Той е чист, натурален, козметичен продукт, компенсиращ дефицита на магнезий в организма.
Предназначение: Магнезият играе важна роля в нашия енергиен баланс и в повече от 325 известни ензимни процеси. На човешкото тяло, така както водата и кислорода, напълно естествено му е необходим магнезий всеки ден, тъй като не разполага с подходяща система за "складиране" на този минерал. Той допринася за поддържането на костите и участва в редица обменни процеси, но основната му роля е да се грижи за нормалното функциониране на нервната и мускулна сисъеми. Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките.
Съставки: MgCl230%, желиращ агент - нишесте на Хидрокси пропил фосфат, чиста вода и микроелементи от дъното на древното море (MgSO4,KCI,NaCI,CaCI2,Br).
Начин на приложение: Нанесете върху кожата и разнесете. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго, преди измиване или изплакване. В случай на наранена кожа, гела може да предизвика парене. За хора с чувствителна кожа препоръчваме да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество гел върху по-малко чувствителна зона, напр. задната част на ръката.
Внимание: Максимална препоръчителна дневна доза - 5мл. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Само за външна употреба. Да се пази от контакт с очите и от малки деца.

Нетно тегло: 200ml e
Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.
Производител: Zechstein Minerals BV (Холандия) за ABOPharma
Вносител: Техноком Трейд ООД, гр. София, ул. Маестро Кънев 42, тел: 02/955-94-13,www.abopharma.bg

або фарма abo pharma абофарма abopharma