АБО ФАРМА магнезиево олио 200мл ***

13,20 лв.
  • Марка: ABOPharma
  • Кат. номер: 39678
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Магнезиево олио   From the Ancient Sea

 

 Описание: Магнезиевото олио на ABOPharma се произвежда от бишофит - ултрачиста, силно конецентрирана форма на магнезиев хлорид (Magnesium Chloride Hexahydrate - MgCI2.6H2O). Добива се на 1600м. дълбочина директно от земните недра. Той е чист, натурален козметичен продукт, компенсиращ дефицита на магнезий в организма.
Предназначение: Магнезият е изключително важен минерал за много от функциите в организма. Той допринася за поддържането на костите и участва в редица обменни процеси, но основната му роля е да се грижи за нормалното функциониране на мускулната и нервната системи. Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, нормалния синтез на белтъчини, участва в процеса на делене на клетките. Магнезиевото олио е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма. Освен това оказва благоприятно влияние като подобрява кръвообращението и улеснява движението в блокираната зона.

Състав/Съдържание: MgCl231%, чиста вода и микроелементи от дъното на древното море(MgSO4, KCI,NaCI,CaCI2,Br).
Начин на приложение: Нанесете върху кожата и разнесете. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго. При по-чувствителна кожа преди намазване да се разреди с равни части вода. Намазва се кожата и се разтрива, като се оставя да изсъхне на въздуха. Не е необходимо допълнително измиване или изплакване. Ако при прилагане усетите парене или сърбеж по кожата можете да избършете намазания участък с намокрена с вода кърпа, а после със суха кърпа. В случай на наранена кожа, олиото може да предизвика парене.
Максимална
препоръчителна дневна доза - 5мл. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се пази от контакт с очите и от малки деца.
Съхранение: На хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

Нетно тегло: 200ml e
Производител: Zechstein Minerals BV(Холандия) за ABOPharma
Вносител: Техноком Трейд ООД, гр. София ул. Маестро Кънев 42, тел:02/955-94-13, www.abopharma.bg

Най-добър до края на: Виж маркировката

або фарма abo pharma абофарма abopharma